SÄÄNNÖT

JÄRJESTÄJÄ

Olvi Oyj, Hämeentie 3 B, 00530 Helsinki

OSALLISTUMISOIKEUS

Kilpailuun voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt, poislukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA

Arvonta alkaa 25.2. ja päättyy 30.6.2019

RATKAISUPERUSTEET

Kilpailu ratkeaa osallistumalla ja/tai saavuttamalla mahdollisimman hyvät pisteet TEHO-pelissä. Pisteet eivät vaikuta pääpalkinnot voittamisen mahdollisuuteen. Saat joka päivä yhden uuden pelikerran, mutta ostamalla keltaisen TEHO 0,33l energiajuomatölkin, jossa on punainen kampanjamerkintä saat viisi (5) pelikertaa. Rekisteröi paras tuloksesi top-listalle jotta pääset mukaan pääpalkintojen arvontaan.

ARVONTA

Teho tuotepalkinto arvotaan viikoittain kampanjan ajan. Nelikopteri ja pelituoli arvotaan erikseen kampanjan päättyessä.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Pääpalkintona on DJI Mavic -nelikopteri. Parhaiden pelaajien kesken arvotaan myös Arozzi Monza Gaming Chair -pelituoli.

Viikottain arvomme TEHO-tuotepalkinnon sisältäen 4kpl kaikkia eri TEHO-energiajuomia. 4kpl perinteisiä 0,33 litran TEHO-energiajuomatölkkejä, 4kpl TEHO 0,5 litran muovipulloja, 4kpl 0,5 litran TEHO Lite Boostia sekä 4kpl 0,5 litran TEHO Lite Red -energiajuomia.

Voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteys sähköpostilla. Mikäli osallistujaan ei saada yhteyttä seitsemän (7) päivän aikana kohtuullisin toimenpitein taikka muusta kuin arvonnan järjestäjistä johtuvasta syystä voida toimittaa palkintoa voittajalle, ei järjestäjillä ole velvollisuutta toimittaa palkintoa sen voittajalle, vaan se voidaan arpoa uudestaan tai mikäli epäillään väärinkäytöstä tai muusta syystä.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Järjestäjä tallentaa osallistujien henkilötiedot. Osallistujien henkilötietoja käsitellään arvonnan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi tietosuojaselosteen mukaisesti. Järjestäjä ei luovuta osallistujien tietoja kolmannelle eikä käytä niitä suoramarkkinointiin.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Järjestäjä vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Arvontaan osallistuvat vapauttavat järjestäjän sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai käyttämisestä. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä järjestäjälle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien järjestäjästä riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin, Twitterin, YouTuben tai Instagramin käyttöehtoja, mikäli käyttävät niitä. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta. Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan osoitteessa www.teho.fi

TEHO-peli on Kiva Games peli

Kiva Games -pelit tuovat pelaajat ja brändit lähemmäksi toisiaan!